Gostovanje - Nova S

Datum: Jan 20, 2021 / Izvor:

Zašto je čitanost nezavisnih i slobodnih medija koji su deo kampanje #podržimedije porasla tokom krize izazvane Covid-19 virusom i za 200%? Zato što građani Srbije imaju potrebu za proverenim i pravovremenim informacijama. Kakav je poslovni model magazina Liceulice i zašto tiraž ovog specifičnog medija neprekidno raste? O ovim i drugim temama su u današnjem izdanju emisije "Probudi se" govorili Nikoleta Kosovac, koordinatorka magazina LICEULICE i Mladen Velojić, zamenik direktora projekta Održivi mediji. Pogledajte snimak dela razgovora!

VIDEO

Image

DA LI BUDUĆNOST NEZAVISNIH MEDIJA ZAVISI OD DRŽAVE I ZAKONODAVSTVA?

Ili će nezavisni mediji uspeti zahvaljujući edukaciji građana, izgradnji društva po meri čoveka, entuzijazmu novinara i onima koji ih podržavaju? O ovoj temi govore Selena Kosorić (Danas), Jovana Adamović (Južne Vesti), Jovana Gligorijević (Vreme) i Zoran Strika (021.rs).

Pogledaj
Image

PODRŽI MEDIJE

Ono što znamo, čujemo i vidimo zavisi od njih. A oni zavise od naše podrške. Podrži medije! Jer nezavisni mediji zavise od tebe!

Pogledaj
Image

KAKO BI VEĆA PODRŠKA GRAĐANA UNAPREDILA RAD NEZAVISNIH MEDIJA?

Kako nezavisnim medijima možemo pomoći da obrađuju veći broj tema koje su važne za građane? Da li će im naša podrška pomoći da budu brži, vidljiviji i uticajniji? O toj temi govore: Stefan Janjić (FakeNews Tragač), Selena Kosorić (Danas), Marija Vučić (KRIK), Nikoleta Kosovac (LICEULICE) i Milica Šarić (CINS).

Pogledaj